Klik op een logo voor meer informatie
Klik op een logo voor meer informatie
Stichting “uit Uw hand”
Stichting Uit Uw hand ondersteunt o.a. het werk van Meir Ezra in Israël met de opbrengst van onze activiteiten, zoals presentaties en exposities van bijbelse schilderijen. Hiervoor kunt u ons uitnodigen. Voor verdere informatie zie www.uituwhand.nl of bel telefoonnummer: 0342-701190
In de Ark verkopen wij o.a. lichtjes, schilderijen en reproducties. We hebben leuke weggeefcadeautjes met bijv. druzenthee uit Israël. Ook hebben we heerlijke eigengemaakte jam en gelei.Wat bijzonder is, is een leuk bouwpakket van een ark, gemaakt van lollystokjes. Er zijn bamboeborden met gebrande tekst; deze zijn ook te bestellen. Voor allerlei gelegenheden zijn er mooie zelfgemaakte kaarten te koop. Eigenlijk teveel om op te noemen. Dus welkom om zelf te komen kijken.
Contactpersoon: Heleen Maliepaard tel: 06-28990338 email: heleen.maliepaard@solcon.nl
Project: Help Meir helpen Meïr Ezra, een Messiasbelijdende Jood, woonachtig in Ma'alot, Noord Galilea in Israël, besteedt al zijn tijd aan hulp van hen die hulp nodig hebben, met name op stoffelijk gebied. Via de stichting Yustavat. Naast Joodse immigranten die het besluit genomen hebben terug te keren naar hun vaderland en niet voldoende financiële ondersteuning ontvangen, steunt hij een ieder, die hulp nodig heeft. Deze man heeft zich laten inspireren door een Woord van de Here Jezus uit Matth.25 : 35-40, "Ik heb honger geleden en gij hebt Mij te eten gegeven, naakt en gij hebt Mij gekleed".
klik op de foto en bezoek onze winkel !